KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

Podstawa prawna

Rada Rodziców Zespołu Szkół Specjalnych Nr 2 w Łodzi działa na podstawie art. 53 i 54 Ustawy o Systemie Oświaty z dnia 7 września 1991 r. ( Dz. U. z 2004 r. Nr 256 poz. 2572 z późn. zm. ) oraz Statutu Zespołu Szkół Specjalnych Nr 2 w Łodzi.


PREZYDIUM RADY RODZICÓW

  • Przewodnicząca Rady Rodziców: Pani Ewa Marat
  • Zastępca Przewodniczącej Rady Rodziców: Pan Sławomir Barankiewicz
  • Skarbnik Rady Rodziców: Pan Andrzej Szymkowski
  • Sekretarz Rady Rodziców: Pani Ewa Popielarczyk

Regulamin Rady Rodziców Zespołu Szkół Specjalnych Nr 2 w Łodzi.


Rada Rodziców przy Zespole Szkół Specjalnych Nr 2 w Łodzi

  • 90-561 Łódź ul. Karolewska 30/34
  • Tel. 42 635 17 80
  • NIP: 727-24-40-886
Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Specjalnych nr 2 w Łodzi
odpowiada: Tomasz Szymański
data: 25-01-2017
wytworzył: Tomasz Szymański
data: 25-01-2017
data: 25-01-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 10-02-2016 - Edycja treści
  • 16-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 769