KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sposób załatwiania spraw

Sposób załatwiania spraw w Zespole Szkół Specjalnych Nr 2 w Łodzi

  1. Sekretariat Zespołu przyjmuje podania, skargi i wnioski oraz pisma interesantów.
  2. Korespondencję można dostarczyć osobiście, drogą pocztową, elektroniczne lub faksem.
  3. Sprawy są rozpatrywane z zachowaniem trybu i terminów zgodnych z Kodeksem Postępowania Administracyjnego.
  4. Sekretariat Zespołu udziela szczegółowych informacji dotyczących sposobu  załatwiania spraw.

Godziny urzędowania sekretariatu: specjalista Pani Aneta Krasińska

  • Poniedziałek 8.00 - 16.00
  • Wtorek 8.00 - 16.00 (zmiennie 9.00-17.00)
  • Środa 8.00 - 16.00
  • Czwartek 8.00 - 16.00
  • Piątek 8.00 - 12.00

Kontakt


Godziny urzędowania głównego księgowego: Pani mgr Anna Nadajczyk

poniedziałek - piątek w godz. 8.00 - 16.00 ( wtorek zmiennie 9.00 - 17.00)


Godziny urzędowania kierownika gospodarczego: Pani mgr inż. Marzena Pruk

Poniedziałek - piątek w godz. 8.00 - 16.00 ( wtorek zmiennie 9.00 - 17.00)


Godziny urzędowania samodzielnego referenta ds. płac: Pan mgr inż. Andrzej Bzowski

  • poniedziałek: 12.00-16.00
  • wtorek :   8.00-16.00
  • czwartek: 8.00-16.00

Kontakt


Elektroniczna skrzynka podawcza

Skargi, wnioski, zapytania:

http://epuap.gov.pl/kup/searchContentServlet?nazwaOpisu=Skargi,+wnioski,+zapytania+do+urzedu&idPodmiotu=000731407

Pismo do urzędu:

http://epuap.gov.pl/kup/searchContentServlet?nazwaOpisu=pismo+ogolne+do+urzedu&idPodmiotu=000731407

Udostępnianie informacji publicznej:

http://epuap.gov.pl/kup/searchContentServlet?nazwaOpisu=Udostepnianie+informacji+publicznej+na+wniosek&idPodmiotu=000731407

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Specjalnych nr 2 w Łodzi
data: 15-10-2018
data: 15-10-2018
data: 15-10-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 10-02-2016 - Edycja treści
  • 26-08-2015 - Edycja treści
  • 16-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 10-02-2012 - Edycja treści
  • 06-02-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 666